Live life to the fullest


Blogg

18.10.2020 00:55

Bra for både helsa og huden?

Det er aldri for sent å fornye seg, og jeg har jo tidligere fortalt dere om hvordan jeg prøver å holde meg ung ved å trene og spise riktig. Jeg har jo også prøvd en del forskjellige kremer, med varierende resultat. Jeg har lenge røyket litt, stort sett hver dag, selv om jeg vet at det ikke er særlig sunt. Det jeg ikke var like klar over, var at røyking er noe av det som gjør at du ser mye eldre ut. De vet ikke helt hvorfor, men det ser ut som huden blir tørrere og mindre elastisk hos de som liker å røyke tobakk. Jeg leste litt mer om saken, og det er mange ting som virker inn. Det ser ut som det ikke er nikotinet i sigarettene som fører til aldring, og da tenkte jeg at det måtte være andre muligheter for meg. Derfor tenker jeg nå å prøve e-sig hvor man inhalerer damp med nikotin og smaksstoffer. På den måten får jeg muligens den samme opplevelsen, men uten de samme skadevirkningene!

—————

20.05.2019 07:53

Man blir jo ikke akkurat yngre

Jeg har tenkt en del på hvor stort fokus det er på å holde seg ung i dagens samfunn. Mange sier at vi burde akseptere alderdommen og være stolte over de rynkene man har, men jeg synes egentlig de misforstår litt. Det handler jo ikke om å late som man er yngre enn man er. Det å holde seg ung, handler for meg om å holde seg frisk. Derfor trener jeg så ofte som jeg kan, går turer i naturen, og passer på å spise sunn og god mat. Men, når man er ute utsettes huden for ultrafiolett stråling. Man kan unngå en del rynker ved å passe seg for solen, og bruke solkrem med høy solfaktor. Jeg bruker også kremer med anti-aging som sørger for at huden får tilbake fuktigheten etter at den har vært utsatt for vind og vær. Jeg blir jo ikke yngre, men jeg kan jo gjøre mitt for å bli eldre litt saktere.

 

—————

18.04.2019 08:10

Jeg skal drikke meg sunn!

Jeg har lenge fulgt en familie på Youtube som daglig drikker hva de kaller for en "green juice". Ja, jeg kunne jo også skrive grønnsaksjuice! Faren i familien presser denne juicen ved å tilsette spinat, grønnkål, sitron, ingefær og andre sunne ingredienser. Barna i familien er bare fire og seks år, men de elsker dette. Tenk å elske noe så sunt, i en sånn alder? Det hørtes så spennende ut, så jeg har kjøpt meg en juicepresser. Jeg skal rett og slett prøve å drikke meg sunn! Det høres kanskje ikke ut som drømmen, men jeg er glad i grønnsaker og da må jeg prøve. For man er aldri for gammel for å prøve noe nytt, og heller ikke når det gynner kroppen. Har du noen gang prøvd grønnsaksjuice? Jeg vet at man kan presse juicen og fortsette å bruke fibrene som kommer fra grønnsakene som base til grønnsaksboller, grønnsaksburgere og lignende. Da trenger man heller ikke å kaste noe. Smart tips dersom du ikke ønsker å kaste mat, og vil få det meste ut av det!

—————

08.04.2019 13:08

Jeg har fått orden på økonomien

Noen ganger kan økonomien bli litt flokete. Det kan være at du får mange plutselige utgifter som du ikke hadde regnet med, eller at du kanskje kjøper noe du egentlig ikke hadde råd til akkurat der og da. Heldigvis går det alltid å rydde opp i, husk at det er «aldri for sent å snu ». Jeg har brukt zmarta.no for å sammenligne ulike lånetilbud, og nå har jeg fått refinansiert de ulike kredittene som jeg hadde klart å samle opp. Det var kanskje ikke det mest spennende, eller morsomme jeg har gjort. Men det var utrolig deilig når jeg var ferdig, nå har jeg bare et lån å forholde meg til og jeg er sikker på, at jeg fikk skikkelig gode betingelser. Så hvis du tenker på å rydde opp litt i økonomien din, ikke vent – gjør det allerede i dag!

—————

27.01.2019 17:57

Endelig kan jeg føle meg trygg!

Nå skal dere høre noe artig. Naboene våre har faktisk begynt å fly med drone overalt i nabolaget. Vi synes dette er ganske irriterende og vil få dem til å stoppe det. Vi føler da at vi må bevise at de invaderer vårt privatliv. Derfor har vi skaffet oss overvåkningskamera for å kunne ha opptak av at naboene våre filmer oss. Dette høres egentlig ganske absurd ut, men det er sant. I tillegg så er jeg jo glad i å reise, så det er godt å vite at jeg kan sjekke hva som skjer hjemme i boligen min. Det gir meg jo en ekstra sikkerhet å vite at alt finnes på film. Selv om overvåkningskameraet ikke alltid kan gjøre noe fra eller til i situasjonen er det i alle fall godt å vite at jeg har alt jeg skulle trenge på film. Jeg mener at man må gjøre alt for å kunne beskytte seg selv, enten det er på reise eller hjemme. Derfor har jeg gjort det for mitt eget beste.

—————

26.01.2019 17:53

Prøver å få tak i litt ekstra

Som dere vet er jeg jo ekstremt glad i å reise og prøve nye ting. Det er jo ikke alltid pengene strekker til til alt jeg vil gjøre. Derfor griper jeg ofte muligheten til å prøve noen nye måter å få en stabil, men samtidig annerledes inntekt. Jeg hørte om adtraction og har selvsagt begynt med det allerede. Jeg håper jo at jeg kan få råd til minst en ekstra opplevelse i løpet av året, men vi får jo se hvordan det går. Det er gøy å tenke på at man kan tjene penger på nett, og det er enda gøyere at jeg tar steget for å gjøre noe med det nå i 2019. Det er så mye gøy som skjer rundt i verden, så håper virkelig at jeg får til alle målene mine i år. Å reise er jo å følge sine drømmer, i alle fall for meg. Så alt som hjelper meg å være mer meg, er noe jeg kan ta med meg inn i det nye året.

—————

23.01.2019 08:36

Å bake brød

I det siste har jeg faktisk vært skikkelig interessert i å bake, da spesielt brød. Jeg har laget min egen surdeigsstarter og den står og godgjør seg på benken. Ettersom surdeigsbrød ikke alltid er så god når man ikke knar og elter det mye, så har jeg gått til innskaffelse av en Artisan 125. Dette gjør den vanskeligste jobben for meg, siden det kan ta lang tid å få en surdeig slik man vil ha den. Jeg baker jo selvsagt andre brød som grovbrød, rugbrød og loff. Dette er en opplevelse i seg selv mener jeg, fordi det er få ting som kan slå opplevelsen av å spise brødet du selv har bakt. Hjemmet lukter fantastisk og jeg føler meg som en ordentlig baker. Dette er en opplevelse jeg unner alle, uavhengig om du har en kjøkkenmaskin eller ei. Det er enkelt og oppskriftene er mange. Kanskje du finner ditt favorittbrød rundt neste sving? Du kan jo aldri vite. Her er det bare å utforske og oppleve med dine egne smakssanser.

 

—————

28.12.2018 15:30

Så mye utvalg!

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke visste at det fantes så stort utvalg av skjærebrett. Dette har jeg funnet ut etter at jeg ødela mitt gamle med å bruke en altfor skrap kniv (ops!) og måtte gå på utkikk online. Her har jeg funnet en ny verden, en verden som er full av skjærebrett online. Det har tatt meg litt tid å finne ut hva jeg faktisk trenger, for mitt gamle skjærebrett var noe jeg kjøpte på loppemarked. Siden jeg spiser mye kjøtt, men også mange grønnsaker tenkte jeg at det var på tide å investere i forskjellige skjærebrett. Dette har jeg hørt at er god praksis og man forhindrer mange sykdommer i å spre seg. Det er rart hvor mye man kan lære på så kort tid synes jeg. En ny verden av utvalg har uansett åpnet seg for meg!

—————

02.12.2018 15:26

Lete etter billigere alternativer!

Det har jo lenge vært populært å lete etter billigere alternativer på nett. Dette er en trend jeg har hoppet på etter at jeg fikk vite av en venn at snus var billig på nett. Det var da jeg oppdaget https://www.cigge.no/s/snus. Dette er en side som jeg har vært ivrig tilhenger av en lang stund nå. Det fører jo til at jeg snuser litt mer for den samme prisen som jeg gjorde før, men dette er noe jeg har blitt stor fan av. Å få verdi for pengene er vel noe alle vil?

—————

25.11.2018 10:26

Deilig å prøve noe nytt!

Når man har lyst til å prøve noe nytt så anbefaler jeg å bake og pizzastein. Det er selvsagt to helt forskjellige ting, men de er begge en ny opplevelse. Når det kommer til baking så kan du gjøre det så enkelt som mulig og lage enten kanelboller eller bananbrød. Men hvis du har lyst på en ny opplevelse innenfor pizza, så anbefaler jeg pizzastein. Her får du den ordentlige italienske opplevelsen med tykk skorpe og tynn bunn. Hvis du vil ha den aller beste pizzaen så anbefales det å bruke surdeig, som du også kan lage selv.

—————