Live life to the fullest


Hei og hopp!

Jeg drømmer om en dag å bli forfatter. Hvorfor forfatter? Ganske enkelt fordi jeg liker grammatikk og utfordringen ved å finne nye måter å formulere og uttrykke meg på. Jeg simpelthen elsker det faktum at man ved bruk av ord kan klare å male et fantastisk blide for den som leser.

Mange spør meg hvorfor jeg ikke heller vil bli reporter og det hadde sikkert vært interessant det, men tanken på å kunne skrive akkurat som jeg vil om det jeg vil er mye mer fascinerende for meg.

Om jeg ender opp med å skrive om fakta relaterte saker eller fritt fra fantasien vet jeg ikke ennå, kanskje blir det en blanding av de to…

En ting er i hvertfall helt sikkert og det er det faktum at uansett hva jeg velger å skrive om i fremtiden så må man gjøre undersøkelser i forkant. Og jeg er overbevist om at jo mer jeg selv opplever i livet, jo mer vil jeg kunne skrive om og lettere vil det også bli.

Så jeg har valgt å utdanne meg innenfor reiseliv, for på den måten får jeg mulighet til å oppleve hele verden mens jeg tilegner meg erfaring og kunnskaper samtidig som jeg samler masse materiale til forskjellige saker å skrive om ;)


Prosjekthistorie

I denne delen kan du beskrive prosjektets historie og begrunne etableringen. Det er passende å nevne prosjektmilepæler og ære deltakende mennesker.